Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'Uiteindelijk hebben we karakter getoond'

7 december 2023 23:09

Feyenoord won donderdagavond dankzij twee late treffers met 3-1 van FC Volendam. Na afloop van de wedstrijd verscheen Gernot Trauner bij de camera van ESPN en gaf zijn commentaar op de wedstrijd.

"Volendam verdedigde goed en laag op het veld, wat het lastig maakte om kansen te creëren. In te veel situaties hebben we de bal te makkelijk verloren en konden zij op de counter spelen. Daar hebben ze van geprofiteerd, maar uiteindelijk hebben we karakter getoond. De hele tweede helft hebben we gevochten en uiteindelijk verdiend gewonnen. Bij de 1-1 dacht ik dat Zeefuik naar binnen ging, maar hij ging buitenom. Dat was slecht verdedigd van mij, zoiets mag niet gebeuren."

Trauner ging ook nog in op het revanchegevoel na de twee nederlagen van afgelopen week: "We hebben genoeg spelers die kunnen scoren. Het had wat eerder kunnen gebeuren, maar we bleven geloven tot aan de laatste minuut. We wilden een reactie geven na de twee nederlagen van afgelopen week. Het belangrijkste is daarom dat we gewonnen hebben vandaag. We houden de focus bij onszelf en dan gaan we zien wat er nog mogelijk is in de komende tijd."




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot volendam buitenom counter espn revanchegevoel verdedigd verdedigde zeefuik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda