Transparent
Inloggen
Sluiten

Flinke crisis momenteel in Volendam

6 december 2023 15:01

Bij FC Volendam heerst momenteel een grote crisis en is er veel onrust. De situatie esacelleerde anderhalve week geleden toen Jan Smit via X bekend maakte dat de Raad van Commissarissen hem als voorzitter wilde ontslaan. Na enkele rumoerige dagen werd Smit vorige week op donderdagavond uiteindelijk daadwerkelijk ontslagen, net zoals de overige leden van de directie.

Een dag later maakte Team Jonk vervolgens bekend op te stappen zodat de club zonder trainer, technisch manager, technisch directeur en hoofd jeugdopleiding zou komen te zitten. Daarbij werd wel aangegeven dat Matthias Kohler tegen PEC Zwolle nog op de bank zou zitten.

De thuiswedstrijd tegen de Zwollenaren eindigde in een pijnlijke 0-5 nederlaag waarna meerdere spelers zich in interviews zeer kritisch uitlieten over de handelswijze van Team Jonk.

Kohler maakte vervolgens bekend toch aan te willen blijven als trainer van Volendam omdat hij de spelersgroep niet in de steek wilde laten. De RvC van Volendam liet de Duitser afgelopen dinsdag echter weten dat hij op non-actief werd gezet en niet meer welkom was op het trainingscomplex. Assistent-trainer Michael Dingsdag werd vervolgens aangesteld als trainer voor de komende twee wedstrijden.
Tags

volendam jonk kohler smit dingsdag esacelleerde matthias michael pec rumoerige rvc uitlieten zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.119 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bijlow brussel carranza dtk gimenez hancko ivanusec jong kloese koeman koopmeiners lazio lopez luts milambo oranje paixao priske slot smal socrates stengs timber transferzomer trauner ueda wieffer yoda zerrouki