Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'Uiteindelijk komt het aan op kleine details'

3 december 2023 17:38

Quinten Timber was na afloop van de topper tegen PSV teneergeslagen. Bij ESPN gaf de middenvelder zijn visie op de wedstrijd, die met 1-2 verloren ging.

"Zij scoren twee goede goals en wij maar één. Uiteindelijk komt het aan op kleine details en dat zie je vandaag. Wij maken twee fouten bij de tegengoals en vooral in de topwedstrijden mag dat niet gebeuren. Deze keer viel het hun kant op. We wilden allebei aanvallen en hoog druk zetten. Dat kan leiden tot fouten en kansen, maar het ging op en neer. Uiteindelijk trekken zij aan het langste eind. PSV heeft het goed gedaan. Het is geen lekkere week geweest, maar dat is topsport. Je kunt niet alles winnen en je moet door. Donderdag staat er alweer een nieuwe wedstrijd voor de deur."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber espn langste tegengoals teneergeslagen topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda