Transparent
Inloggen
Sluiten

'Newcastle United wil Yankuba Minteh vervroegd terughalen'

1 december 2023 16:16 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

"Newcastle United wil Yankuba Minteh vervroegd terughalen"; image source: Pro Shots

Volgens The Telegraph denkt Newcastle United er serieus aan om Yankuba Minteh in januari al terug te halen. De international van Gambia speelt momenteel op huurbasis in De Kuip, maar de Engelse club is onder de indruk van de ontwikkeling van Minteh en wil hem vervroegd terughalen.

Newcastle United kampt met een flinke blessuregolf en miste afgelopen week in de Champions League liefst dertien spelers. Om de selectie te kunnen versterken willen ze in januari de transfermarkt op gaan, maar de mogelijkheden hierin zijn beperkt vanwege de financiële regels.

De huidige nummer zeven van Engeland moet nog beslissen of het Minteh vervroegd terug zal halen om de selectie te versterken of hem toch meer vlieguren te laten maken bij Feyenoord. Indien ze de aanvaller terug willen halen, zal er wel moeten worden onderhandeld met Feyenoord omdat er geen terughaaloptie in het huurcontract zit. Vanwege de goede relatie tussen de clubs hoopt Newcastle United dat er echter een compromis kan worden gesloten.

Meer op The Telegraph




Discussieer mee op de forums


Tags

minteh newcastle yankuba blessuregolf compromis engeland gambia kuip telegraph terughaaloptie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda