Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Etienne Reijnen tekent bij Feyenoord

29 november 2023 11:24 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Etienne Reijnen tekent bij Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Etiënne Reijnen bevestigd. De 36-jarige Zwollenaar was bij SC Cambuur in dienst als technisch directeur en gaat in De Kuip aan de slag als Analist & Adviseur technische staf van het eerste elftal. Reijnen is voor Arne Slot een bekende, omdat zij zowel in Zwolle als bij Cambuur met elkaar samenwerkten.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

reijnen etienne cambuur arne kuip samenwerkten slot zwollenaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Hopelijk kan er ook iemand de schoenen van Pusic goed invullen. Wat me namelijk opvalt is dat Feyenoord sinds het vertrek van Pusic een stuk minder is en geregeld op tactisch vlak geklopt werd. Was (deels) tegen Atleti en zeker ook tegen PSV het geval. Daarbij doet Pusic het bij Shaktar erg goed. Wellicht een zeer ondergewaardeerde trainer?
+2/-0

5 maanden geleden
Ik vind dat Feyenoord sinds Pusic weg is geen wedstrijd meer goed heeft gespeeld , volgens mij zijn de kwaliteiten van deze trainer zwaar onderschat
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.483 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb