Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'In de uitwedstrijden hadden we meer recht op punten'

29 november 2023 11:25

Doelman Justin Bijlow maakte dinsdagavond een aantal knappe reddingen in de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn ploeg, mede dankzij twee eigen doelpunten, met 1-3 ten onder ging. Voor de camera van Ziggo Sport werd hij gevraagd hoe hard deze nederlaag aan kwam:

"Dit komt natuurlijk wel aan. Ik denk wel dat dit van alle wedstrijden de meest verdiende is die je verliest. Dat is niet leuk, maar we moeten door. Atlético was beter, zeker toen ze er in de tweede helft een paar keer gevaarlijk uit kwamen."

Bijlow ging kort in op de ongelukkige 0-1 en op de te nemen stappen: "Ze krijgen een corner en die wordt terug ingebracht. Ik reageerde eigenlijk op Witsel die kon koppen, waarop ik achteruit stapte. Dan valt de bal toevallig tegen Lutsharel aan, waardoor hij erin rolt. Het is zonde dat je hem op zo'n manier tegen krijgt. We denken nu ook nog helemaal niet aan de Europa League. We gaan analyseren waar het vandaag mis ging en wat we beter kunnen doen. In de uitwedstrijden bij Atlético en Lazio hadden we meer recht op punten dan vandaag, maar dat telt niet. Deze wedstrijd was Atlético gewoon beter."
Discussieer mee op de forums


Tags

atletico bijlow lazio madrid rolt stapte witsel ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 28.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babadi beelen bijlow bosz eredivisie espn gimenez hancko ivanusec kuijt kwestie lukaku middenveldert paixao penalties poleposition roma rome slot sobat socrates stengs timber trauner ueda wellenreuther wieffer willykment yoda