Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Santiago Gimenez: 'Zwemmen helpt me om te herstellen van jetlags'

25 november 2023 23:19

Met drie doelpunten had Santiago Gimenez een groot aandeel in de overwinning van zijn ploeg op Excelsior. Na afloop van de wedstrijd gaf hij bij ESPN zijn interview bij Hans Kraaij Jr.

"Het was een goede avond omdat we gewonnen hebben, en daarnaast omdat ik een hattrick heb gemaakt. Het vele vliegen van de afgelopen weken is lastig, maar ik heb een goede manier gevonden om te herstellen: zwemmen. Dat is lekker om je mobiliteit in je lichaam terug te krijgen en de jetlag te verwerken. Ik voelde me goed vandaag. Ik wist natuurlijk dat het een keer zou gebeuren dat ik een paar wedstrijden niet zou scoren. Daar zaten wat gemiste kansen bij en daar moet ik van leren."

Vervolgens ging Gimenez in op zijn drie doelpunten: "De eerste was een mooie goal. Het was een lastige hoek, dus er kwam wel wat geluk bij kijken. Daarna miste ik een grote kans waarvan ik niet weet hoe ik hem miste. Daar had ik kalmer moeten zijn, die bal moest er gewoon in. Mijn tweede goal is voor een groot deel te danken aan Minteh. Hij wint 90% van zijn sprintduels, dus dan weet je dat je klaar moet staan in de zestien. De laatste was ook een beetje lucky, omdat hij werd aangeraakt."

Tot slot werd Gimenez gevraagd naar een mogelijke winterse transfer, waar de Mexicaanse bondscoach het afgelopen week over had: "Ik denk alleen maar aan Feyenoord. We hebben dinsdag een grote wedstrijd op het programma staan, die we moeten winnen. Ik heb het naar mijn zin en geniet van elke seconde. Ik hou ervan om in het heden te denken en kijk niet al te ver vooruit."
Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago zwemmen jetlags aangeraakt danken espn excelsior geniet hans hattrick jetlag kalmer kraaij lucky minteh mobiliteit slot sprintduels winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.760 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

beelen bijlow diepgang directer eredivisie gimenez groningen hancko intensiteit ivanusec kraaij lingr middenveldert milambo minteh paixao roma sauer slot socrates stengs timber ueda utrecht voorhoede wellenreuther wieffer willykment yoda zerrouki