Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint driekwart van de wedstrijden bij Excelsior

24 november 2023 10:25

Feyenoord pakt meestal de drie punten bij Excelsior. De wedstrijd werd 31 keer gespeeld in de geschiedenis van de Eredivisie en maar liefst 23 keer stapten de spelers van Feyenoord winnend van het veld (74,2%). Slechts éénmaal werd gelijkgespeeld en 7 keer won de thuisploeg.

Ook vorig seizoen gingen de punten mee naar Rotterdam-Zuid. Op 7 mei scoorde Santiago Gimenez tweemaal. Hierdoor was Feyenoord nog maar één overwinning verwijderd van de titel. De laatste overwinning van Excelsior dateert van februari 2019. De grootste overwinning van Feyenoord was 1-6, wat zowel in 1973 als 1987 gebeurde. Die laatste keer overigens na een 0-0 stand met rust.




Discussieer mee op de forums


Tags

excelsior driekwart eredivisie gimenez santiago stapten titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.441 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda