Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste blok voor winterstop start tegen stadgenoot

24 november 2023 10:18

Feyenoord trapt zaterdag de laatste serie wedstrijden voor de winterstop af tegen Excelsior. De stadgenoot doet het helemaal niet slecht dit seizoen en staat voorafgaand aan de wedstrijd zesde op de ranglijst met 14 punten minder dan Feyenoord. Excelsior speelde maar liefst de helft van haar wedstrijden dit seizoen gelijk. Van een echt thuisvoordeel lijkt weinig sprake te zijn, want ook daar werd vooral veel gelijkgespeeld en werden slechts 7 van de 15 punten gehaald.

In de competitie volgt na Excelsior de cruciale thuiswedstrijd tegen PSV. Daarna volgen wedstrijden tegen FC Volendam en Heracles. Daarnaast zijn er uiteraard de Champions League krakers tegen Atletico en Celtic. Feyenoord sluit het kalenderjaar af met de bekerthuiswedstrijd tegen FC Utrecht.




Tags

excelsior stadgenoot atletico bekerthuiswedstrijd celtic heracles krakers utrecht volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda