Transparent
Inloggen
Sluiten

Mexico met Giménez blameert zich tegen Honduras, Lingr gelijk

18 november 2023 10:11
Foto: Pro Shots

Mexico met Giménez blameert zich tegen Honduras, Lingr gelijk; image source: Pro Shots

Mexico heeft in de kwartfinale van de CONCACAF Nations League geen beste beurt gemaakt. Het elftal ging met Feyenoorder Giménez en al de bietenbrug op bij Honduras: 2-0. De returnwedstrijd staat gepland voor aankomende woensdag. Giménez stond in de basis, net als PSV'er Lozano overigens, en werd na 58 minuten en geen enkel schot op doel gewisseld. Honduras speelde aanvallend en scoorde zowel voor als na rust.

Ondřej Lingr kwam met Tsjechië in actie tegen Polen. De Feyenoorder kwam echter pas een kwartier voor tijd in het veld, waarna er niet meer gescoord werd. Tsjechië en Polen speelden met 1-1 gelijk.




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez honduras lingr mexico blameert polen tsjechie bietenbrug concacaf lozano nations ondrej returnwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.443 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda