Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: ‘In topsport wordt een fout meteen afgestraft’

7 november 2023 23:51

Feyenoord speelde dinsdagavond niet op het gewenste niveau en daardoor moest het een zure nederlaag slikken. Middenvelder Quinten Timber gaf na afloop van de wedstrijd aan dat hij zich schuldig voelde voor de tegentreffer en dat Feyenoord genoeg kansen heeft gehad om tot scoren te komen.

“Een nederlaag is altijd zuur. Ik denk dat we het in het begin lastig hadden, wat ook logisch was in een uitwedstrijd. Daarna hebben we tot het einde de controle gehad, maar is het zonde dat je 1-0 achter komt. Bij de tegengoal maak ik een fout door de bal te verliezen op het middenveld. Dat mag niet gebeuren. Dan zie je meteen de kwaliteit van de tegenstander. Het is topsport en dat wordt meteen afgestraft. Daar moet je van leren en meenemen naar de volgende wedstrijd. Ik wilde een mannetje passeren, maar toen ik de bal verloor lag het helemaal open. Dat is een groot leermoment, maar op dit moment vooral kut, want daardoor verlies je de wedstrijd. We hebben een aantal grote kansen gehad om te scoren, maar hij valt net niet. We hebben genoeg goede dingen gedaan, maar dit is de Champions League en dan worden alle fouten afgestraft.”




Discussieer mee op de forums


Tags

timber leermoment passeren slikken zure zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda