Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Stengs: ‘We hadden meedogenlozer moeten zijn’

7 november 2023 23:20

Door een doelpunt van Ciro Immobile heeft Feyenoord dinsdagavond met 1-0 verloren van Lazio. De Rotterdammers hadden een groot deel van de wedstrijd een optisch overwicht, maar het speelde te matig om grote kansen te creëren. Calvin Stengs verscheen na afloop voor de camera’s van RTL7.

“Het is een super zure nederlaag. Op het eerste kwartier na waren we de betere partij. We maakten één foutje en die lag er meteen in. We waren redelijk aan de bal en creëerden ook wel wat kansen. Over het algemeen heb ik het gevoel gehad dat we het spel maakten, maar dat was niet genoeg. We hadden meedogenlozer moeten zijn met de kansen. Zij hebben één kans gehad en die zat erin. We waren niet zo goed als in de thuiswedstrijd, maar in die wedstrijd was het niveau héél hoog. Het is lastig om dat niveau altijd te halen. Vandaag was het alleen niet goed genoeg.”

Lazio ging furieus van start, zag ook Stengs: “Het eerste kwartier zaten zij er heel kort op. Daarna hebben we volgens mij heel lang de bal gehad en hebben we wat kansen gecreëerd. We hebben alleen geen goal gemaakt. Na het eerste kwartier ging ik wat meer centraal spelen en ging Santi wat meer naar de zijkant, waardoor ik het spel kon maken. Daarnaast waren we zelf wat rustiger aan de bal, maar helaas was het niet goed genoeg vandaag. We hebben nog alles in eigen hand, gelukkig. We moeten nu zorgen dat we twee keer gaan winnen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

stengs meedogenlozer lazio ciro creeerden furieus immobile optisch santi zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel both brighton citrate during dysfunction fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip medication pec performance persie potter schreuder slot stuivenberg vakken voetbalprimeur willykment yoda