Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Hoe wij in de tweede helft tegen tien man hebben gespeeld vond ik uitstekend'

4 november 2023 22:56

In gesprek met ESPN was Arne Slot gedeeltelijk tevreden over de wedstrijd tegen RKC. "Hoe wij in de tweede helft tegen tien man hebben gespeeld vond ik uitstekend", aldus Slot. "Het is normaal dat je veel beter bent en ook normaal dat je veel kansen krijgt, maar dat is ook wel eens anders. Ik vond dat we meer dan voldoende kansen bij elkaar hebben gespeeld."

Over de eerste helft was de trainer minder te spreken. "Over het feit dat we al vroeg achter kwamen en over het feit hoe wij met ons balbezit omgingen", zo gaf hij aan. "Ze hebben uiteindelijk wel hard gewerkt en dat is de eerste vereiste die je van ze verwacht."

Slot kreeg de vraag of hij zich zorgen maakt dat Feyenoord zo vaak op achterstand komt. "Dat is vooral een verhaal van vorig seizoen. Dit seizoen zijn we pas drie keer op achterstand gekomen", zei hij daarover. "Daarin hebben we één keer gelijkgespeeld, één keer verloren en vandaag dan gewonnen. Volgens mij is dat dus niet het verhaal van dit seizoen."

De trainer werd ook gevraagd naar zijn mening over de penalty van Santiago Gimenez. "Het geeft in ieder geval aan dat hij veel vertrouwen heeft als hij een strafschop zo neemt", reageerde hij daarop. "Dat is ook logisch, aangezien hij al zoveel doelpunten heeft gemaakt dit seizoen. Een gemiste penalty vind ik nooit prettig en als je hem stiftend mist, is dat gewoon waardeloos."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne espn gimenez omgingen rkc santiago stiftend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki