Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'Ik had me al voorgenomen om mijn volgende penalty te stiften'

4 november 2023 21:33

Santiago Gimenez was na de wedstrijd tegen RKC niet tevreden in gesprek met ESPN. "We hadden beter moeten spelen. In de eerste helft hebben we echt veel kansen nodig gehad", aldus Gimenez. "Ook ik. Hun keeper speelde erg goed. Ik had ook wel moeten scoren. Het belangrijkste is hoe er gereageerd werd en hoeveel vertrouwen ik kreeg van het team, ook na die gemiste strafschop en ik een paar kansen miste. En natuurlijk ben ik blij dat we gewonnen hebben."

Gevraagd werd waarom hij een Panenka probeerde bij de strafschop. "Ik heb twaalf keer een penalty genomen in mijn loopbaan en iedere keer voor een hoek gekozen. Ik had me al voorgenomen dat ik mijn volgende strafschop zou gaan stiften", zo gaf hij aan. "Ik wist niet wanneer die kans zou komen. Dat was dus vandaag. Daarom deed ik dat. Ik heb er op de training ook op geoefend, maar vandaag ging hij over."

Ook kreeg de spits de vraag of hij geïrriteerd is nu hij twee duels niet heeft weten te scoren. "Ik ben altijd boos als ik niet heb gescoord", zei hij daarover. "Maar ik weet dat dat bij het leven van een spits hoort. Ik moet blijven werken en het vertrouwen houden dat die doelpunten weer gaan komen. Het zijn maar twee wedstrijden waarin ik niet heb gescoord. Ik heb wel het geloof dat ze weer gaan komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago stiften voorgenomen espn panenka rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda