Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Nieuwkoop: 'Hier heb ik heel lang op moeten wachten'

4 november 2023 21:26

In gesprek met ESPN was Bart Nieuwkoop blij dat Feyenoord ondanks een moeizame wedstrijd had gewonnen. "Zij kwamen met tien man, maar dan wordt het niet altijd makkelijker om te voetballen", aldus Nieuwkoop. "Je moet de bal goed laten gaan en een hoog baltempo laten hanteren. Dat deden we niet altijd."

De rechtsback was ook erg blij met zijn eerste goal in het shirt van Feyenoord. "Dit doet me veel. Hier heb ik heel lang op moeten wachten", zo gaf hij aan. "Op een gegeven moment gaat het wel knagen. Je wil hem graag maken. Dat hij vandaag valt is lekker. Ik stond op de goede plek. Daar ben ik heel blij mee."

De verdediger was het niet eens met de opmerking dat het lijkt alsof Feyenoord niet op honderd procent aan de wedstrijden begint. "Dat gevoel had ik op het veld niet vandaag. We komen wel weer achter en af en toe moeten we in de restverdediging beter staan", zei hij daarover. "Natuurlijk moet je altijd waakzaam blijven. Ondanks dat wij veel de bal hadden, konden zij er op snelheid uitkomen. Dat hebben wij wel goed gedaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop baltempo espn knagen waakzaam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda