Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'Ik heb helemaal geen zaakwaarnemer'

28 oktober 2023 21:43
Foto: Pro Shots

Santiago Gimenez: "Ik heb helemaal geen zaakwaarnemer"; image source: Pro Shots

Santiago Gimenez heeft via social media zelf gereageerd op de geruchten die zijn verschenen over zijn toekomst. Zaakwaarnemer Morris Pagniello had in een interview aangegeven dat hij tegenwoordig zijn belangen behartigt en dat vooral Real Madrid en Tottenham Hotspur zeer geïnteresseerd in hem waren. Volgens Gimenez is hier echter niets van waar.

De spits geeft aan dat hij iets duidelijk wil maken. "Ik heb helemaal geen zaakwaarnemer. Mijn vader behartigt mijn belangen met de hulp van Mariel", zo schrijft hij. "Het is belangrijk om geen rekening te houden met publicaties die niet door hen of mij zijn gemaakt. Ik ben dankbaar voor het begrip en de steun die iedereen mij iedere dag toont. Wij zijn altijd heel open geweest met informatie. Zodra er nieuws te melden is, laten we dit jullie graag weten."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago behartigt madrid mariel morris pagniello publicaties tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda