Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'We begonnen te slordig en te slap'

29 oktober 2023 19:57

In gesprek met ESPN kreeg Mats Wieffer de vraag waarop Feyenoord de wedstrijd had verloren. "Met name hoe slordig en slap wij begonnen", aldus Wieffer. "Met een beetje geluk komen zij met 1-0 voor, maar dat is iets wat je hier absoluut niet wil hebben. Wij hadden het vandaag gewoon moeilijk. Zij probeerden het ritme er ook uit te halen en dat deden ze heel slim. We hebben niet veel gecreëerd en uiteindelijk ook wel verdiend verloren."

Het lukte Feyenoord niet om Twente voetballend de baas te zijn. "Het was vandaag gewoon niet goed genoeg", zo gaf hij aan. "We moeten het vaak van mooi voetbal hebben, maar dat werkte vandaag niet. We moesten de beuk erin gooien en dat hebben we in het begin nagelaten."

Gevraagd werd waarom Feyenoord niet hetzelfde spel kon brengen als tegen Lazio. "Dat deden zij vooral heel slim. Ze komen snel met 1-0 voor en dat moet je hier niet hebben", zei hij daarover. "Dan kunnen zij gaan terugzakken, irritant gaan doen en gaan provoceren. Dat soort kleine dingetjes helpen niet mee als wij het van ons voetbal moeten hebben. Uiteindelijk hebben we gewoon te weinig gecreëerd en was het niet goed genoeg."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats slap beuk dingetjes espn irritant lazio nagelaten terugzakken twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda