Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramiz Zerrouki: 'Hoe we hier beginnen is gewoon niet goed'

29 oktober 2023 19:42

In gesprek met ESPN was Ramiz Zerrouki teleurgesteld na de wedstrijd. "Hoe we hier beginnen is gewoon niet goed", aldus Zerrouki. "We komen op achterstand en dan komen er hier weinig ruimtes. Dan weet je dat je het moeilijk gaat krijgen."

Gevraagd werd wat Feyenoord dan niet goed deed. "Je ziet dat zij heel fel beginnen en meer tweede ballen winnen. Dan win je geen wedstrijden en hier al helemaal niet", zo gaf hij aan. "We kregen uiteindelijk wel wat meer controle, maar uiteindelijk was het in de eindfase net verkeerd en kwamen we niet waar we moesten komen. Dat is heel zonde."

Een verklaring hoe het fout kon gaan tegen FC Twente na de wedstrijd tegen Lazio had de middenvelder niet. "We zijn allemaal met goede bedoelingen het veld ingestapt, maar dat kwam er niet uit", zei hij daarover. "Aan het eind maken we nog een treffer en gooien we er een aantal ballen in die altijd goed kunnen vallen. Maar over de hele wedstrijd was het zeker niet goed genoeg vandaag."




Discussieer mee op de forums


Tags

zerrouki ramiz bedoelingen espn ingestapt lazio twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave