Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente al lange tijd in competitie thuis ongeslagen

27 oktober 2023 22:49

Voor Feyenoord staat er zondagmiddag een pittige uitwedstrijd op het programma. De ploeg van Arne Slot zal het moeten opnemen tegen nummer vier FC Twente. De Tukkers zijn met name in eigen huis ijzersterk. Inmiddels heeft FC Twente in de Grolsch Veste al bijna 16 maanden geen wedstrijd meer verloren. Sinds de start van het seizoen 2020/21 verloor het slechts twee competitieduels in eigen huis.

Feyenoord speelde voor de Eredivisie al 55 keer eerder een uitwedstrijd tegen FC Twente. Daarin werd er 17 keer gewonnen, 24 keer gelijkgespeeld en 14 keer werd er verloren. De grootste zege is 0-5 en dat lukte in het seizoen 1992/1993.

Ramiz Zerrouki keert zondag weer terug bij zijn oude club. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van FC Twente naar Feyenoord. In Enschede maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal en uiteindelijk kwam hij daar tot 108 officiële wedstrijden. Ook Mats Wieffer speelde in de jeugd van FC Twente en hij kwam uiteindelijk tot 2 wedstrijden in het eerste elftal.




Discussieer mee op de forums


Tags

twente arne competitieduels enschede eredivisie grolsch ijzersterk mats ramiz slot veste wieffer zerrouki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda