Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord hofleverancier in voorlopige selectie Oranje

27 oktober 2023 15:22 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Feyenoord hofleverancier in voorlopige selectie Oranje; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman heeft in zijn voorlopige selectie voor het Nederlands elftal liefst vijf spelers van Feyenoord geselecteerd. Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Calvin Stengs en Mats Wieffer zaten afgelopen interlandperiode al bij de selectie en nu Justin Bijlow is hersteld van zijn blessure is hij ook direct opgenomen in de voorlopige selectie.

Benadrukt wordt overigens wel dat spelers die momenteel met blessures kampen niet zijn opgenomen in de voorlopige selectie, maar alsnog kunnen worden geselecteerd in de definitieve selectie indien die spelers op tijd zijn hersteld.

Het Nederlands elftal speelt komende maand kwalificatiewedstrijden tegen Ierland en Gibraltar. Oranje heeft nog één overwinning nodig om zeker te zijn van het EK van komende zomer in Duitsland.




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje hofleverancier bijlow duitsland geertruida gibraltar hartman ierland koeman mats quilindschy stengs wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda