Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'De kwaliteit van uitvoering was vandaag spot on'

26 oktober 2023 00:21

In gesprek met Ziggo Sport was Arne Slot lovend over zijn ploeg. "Maar iedereen die ons dit seizoen in de Europese wedstrijden heeft gezien, wist dat dit erin zat. Zo heel veel week het ook niet af van Atletico Madrid, maar het enige verschil is het resultaat", aldus Slot. "We speelden tegen een team met een trainer die al jaren met zijn teams heel herkenbaar voetbal speelt. Dat is over het algemeen heel lastig, omdat dat betekent dat zij heel veel discipline en structuur in hun spel hebben."

De trainer ging verder: "Het geeft echter ook een kans, omdat je heel goed weet wat je kan verwachten. Als je dan het team voorbereidt en de jongens weten wat ze moeten doen, gaat het natuurlijk ook nog over de kwaliteit van uitvoering. Die was vandaag spot on."

Slot was niet te spreken over de tegentreffer die zijn ploeg kreeg. "Ik vond het echt een heel slappe penalty. Er zullen vast veel mensen zijn dat hij hem wel raakt en dat klopt, maar het zou lekker zijn als wij geraakt worden in de zestien ook eens een strafschop krijgen", zei hij daarop. "Daarna kregen zij ook nog een paar goede kansen. Je houdt daarom altijd in je achterhoofd dat je er niet zomaar vanuit kan gaan dat je een wedstrijd wint. Helemaal als je Atletico Madrid-uit hebt meegemaakt."




Tags

slot arne spot uitvoering atletico madrid achterhoofd discipline herkenbaar ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda