Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'Als kind fantaseerde ik altijd al over avonden zoals deze'

26 oktober 2023 00:15

Santiago Gimenez gaf in gesprek met Ziggo Sport aan dat zijn droom is uitgekomen. "Als kind fantaseerde ik altijd al over avonden zoals deze. God heeft mij de mogelijkheid gegeven en daar ben ik heel dankbaar voor", aldus Gimenez. "Hij heeft me nog twee wedstrijden laten wachten, maar deze derde wedstrijd was een geweldige avond."

De spits was met twee doelpunten opnieuw zeer belangrijk voor Feyenoord. "Ik scoorde al, maar toen stond ik een beetje buitenspel. Dat was ongelukkig. Bij de eerste goal die wel telde zag ik het doel helemaal niet, maar schoot ik gewoon en ging de bal erin", zo gaf hij aan. "Het andere doelpunt was gewoon een spitsengoal. Je moet zorgen dat je er staat en ik stond er."

Gevraagd werd aan Gimenez of het lastig is om rustig te blijven omdat er zoveel over hem wordt geschreven. "Je moet er gewoon van genieten. Ik wil iedere dag gelukkig zijn", zei hij daarover. "Met deze ploeg is zelfs iedere training geweldig."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez fantaseerde kind santiago spitsengoal telde uitgekomen ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.444 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda