Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Het was een heel mooie avond'

26 oktober 2023 00:08

In gesprek met Ziggo Sport gaf Justin Bijlow aan genoten te hebben van de wedstrijd tegen Lazio. "Het was een heel mooie avond en de ambiance in het stadion was ook geweldig", aldus Bijlow. "Dat komt ook door ons omdat wij heel veel energie en goed voetbal op het veld hebben laten zien. Genoten."

Voor de keeper was het zijn debuut in de Champions League. "Dat besef komt nu eigenlijk pas. Voor de wedstrijd probeer je daar nog een beetje voor af te sluiten", zo gaf hij aan. "Het is natuurlijk prachtig om in de Champions League te mogen voetballen. Ik ben blij dat ik vandaag mijn debuut heb mogen maken."

Bijlow was ook vol lof over de kwaliteiten van Santiago Gimenez. "Santi is natuurlijk een geweldige spits. Hij heeft geweldige loopacties en dat bewijst hij keer op keer", zei hij daarover. "Hij zit er lekker in en ik hoop dat hij dit doorpakt tot het einde van het seizoen."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow doorpakt gimenez lazio santi santiago ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda