Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ook dit seizoen weer tegen Lazio

24 oktober 2023 19:29

Voor Feyenoord staat er woensdag weer een belangrijke wedstrijd op het programma. In de Champions League wacht de thuiswedstrijd tegen SS Lazio. In de eigen competitie gaat het nog moeizaam met de Italianen, maar in de Champions League heeft het net zoals Feyenoord vier punten weten te halen.

Afgelopen seizoen stonden beide teams tegenover elkaar in de groepsfase van de Europa League. Feyenoord won in De Kuip met 1-0 door een doelpunt van Santiago Gimenez. Dat was net voldoende om als groepswinnaar te eindigen, terwijl Lazio als nummer drie naar de Conference League ging.

In totaal speelde Feyenoord negen keer eerder een thuiswedstrijd tegen een Italiaanse club. Vijf keer werd er gewonnen, drie keer werd er gelijkgespeeld en slechts eenmaal werd er verloren. Ook in 2000 werd er tegen Lazio gespeeld. Toen eindigde het duel in De Kuip in 0-0.




Discussieer mee op de forums


Tags

lazio kuip conference gimenez groepswinnaar italianen santiago

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda