Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Stengs: 'Ik ben meer volwassen geworden'

22 oktober 2023 00:46

In gesprek met ESPN was Calvin Stengs tevreden over zijn wedstrijd tegen Vitesse. "Vandaag ging het wel goed ja. Goed aan de bal en veel acties. Een goal en een assist. Daar ben ik blij mee", aldus Stengs. "Ik baalde wel een beetje dat ik werd gewisseld, maar ik had wat klachten in mijn liezen dus daarom werd ik ook gewisseld."

Stengs was het eens met de opmerking dat hij meer volwassen is gaan spelen. "Je wordt natuurlijk ook wel ouder. Dan ga je meer nadenken over het spel en ik ben inderdaad ook meer volwassen geworden", zo gaf hij aan. "Simpel spelen als dat moet, een actie maken op de helft van de tegenstander. Dat klopt allemaal wel."

De aanvaller kreeg de vraag of het logisch is dat Feyenoord meteen weer zo goed loopt omdat het voor de interlandbreak ook al lekker ging. "Dat denk ik wel ja", zei hij daarover. "We voelen elkaar goed aan. Als je dan weer terug op het trainingsveld komt, is het patronen trainen en gaat alles vanzelf."




Discussieer mee op de forums


Tags

stengs baalde espn liezen patronen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda