Transparent
Inloggen
Sluiten

'Opnieuw geen uitsupporters van Feyenoord welkom in Rome'

9 oktober 2023 19:18 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Opnieuw geen uitsupporters van Feyenoord welkom in Rome"; image source: Pro Shots

Feyenoord mag volgende maand geen supporters meenemen naar de uitwedstrijd tegen Lazio. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Romeinse autoriteiten hebben net zoals vorig seizoen tegen AS Roma besloten dat fans van Feyenoord niet welkom zijn. Ook bij de uitwedstrijd tegen Lazio van vorig seizoen waren supporters van Feyenoord niet welkom, maar toen had de club al een straf van de UEFA gekregen.

Meer op AD.nl




Tags

lazio rome uitsupporters roma romeinse uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Inmiddels 8 jaar geleden ff serieus man. En een NL bedrijf bood aan de schade gratis te herstellen toen, maar dat weigerden ze. De Italianen heulden ook met de Duitsers in de 2e wereldoorlog dat zijn we toch ook al lang vergeten...... En daarna is ook van alles gebuerd met Italianen in NL. Dan had de burgermeester van Volendam op basis van een enkel onbevestigd geruchtje over rellen de Utrecht supporters ook gewoon zomaar terug kunnen sturen, oh wacht dat gebeurde ook :\(.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.444 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda