Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: '43 goals is geweldig en bijna onmogelijk'

8 oktober 2023 15:32

Santiago Gimenez was zondagmiddag opnieuw erg belangrijk voor zijn ploeg. Met twee doelpunten verzorgde hij de gehele productie van Feyenoord op bezoek bij PEC Zwolle. Na afloop van de wedstrijd werd hij bij ESPN gevraagd naar zijn kennis over de Coen Dillen index, waar hij met zijn huidige doelpuntengemiddelde flink op voor ligt.

"Er is mij wel wat over verteld, ja. Het is moeilijk om in dit ritme te blijven. 43 goals is geweldig en bijna onmogelijk. Het belangrijkste is om te winnen, maar het is mooi zo lang het mogelijk is om er zo veel te maken. Alles is mogelijk. Ik wil elke dag een beetje beter worden en ik voel me goed. Mijn eerste goal was een beetje gelukkig, al moet je altijd vechten voor de bal en wachten op je kans. Je kunt het geluk noemen, maar het belangrijkste is dat hij erin ging. De tweede goal was precies een kans waar je de hele wedstrijd op wacht."

Gimenez sluit deze week weer aan bij de Mexicaanse selectie. Hierover zegt hij het volgende: "We gaan naar Noord-Amerika nu. Het zijn belangrijke wedstrijden en voor mij is het geweldig om het shirt van mijn land te mogen dragen. Het is wel lastig om aan het tijdsverschil te wennen, maar er zijn mensen en technologieën die me erbij helpen."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago amerika dillen doelpuntengemiddelde espn pec productie technologieen verzorgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda