Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Het was vandaag niet super, maar wel goed genoeg'

8 oktober 2023 15:06

Feyenoord behaalde zondagmiddag een degelijke 0-2 overwinning op PEC Zwolle. In Overijssel was opnieuw een basisplaats weggelegd voor Quilindschy Hartman. De linksback deed na afloop van de wedstrijd zijn verslag bij ESPN.

"We wisten dat je na een Europese wedstrijd dat je goed moet beginnen. Over het begin kunnen we alleen niet tevreden zijn, omdat we veel ballen verloren. Misschien leek het niet zo, maar we moesten te veel verdedigen voor ons gevoel. In de tweede helft hebben we dat opgepakt en voetballen we ons naar een redelijk makkelijke overwinning toe. Het was niet super, maar het was goed genoeg. Soms is het een valkuil als je denkt dat het op 90% ook wel lukt, maar we kunnen gewoon tevreden zijn."

Vervolgens werd Hartman gevraagd naar zijn persoonlijke vorm en naar de aankomende interlandperiode: "Vandaag was denk ik niet de beste wedstrijd, maar het gevoel is goed. Ik heb een goede maand gehad en ik denk dat je wel kunt zeggen dat ik in vorm ben. Ik vind het lastig om te zeggen of ik een basisplek verdien bij het Nederlands Elftal. Ik denk dat ik wel zou kunnen spelen in een 5-3-2 systeem, maar uiteindelijk ligt die keuze bij de trainer. Verdedigend zal zo'n systeem wat anders zijn, maar aan de bal kom ik veel in dezelfde situaties als bij Feyenoord."




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy espn overijssel pec valkuil verdien verslag weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave