Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Stengs: 'We zaten er vanaf het eerste moment goed in'

5 oktober 2023 14:03

Calvin Stengs mocht het woensdagavond weer eens vanaf de rechtsbuiten positie proberen bij Feyenoord. Hij zag zijn ploeg met 3-2 verliezen, ondanks dat het twee keer op voorsprong was gekomen. Tegenover Feyenoord Media vatte de aanvaller de wedstrijd samen:

"Het is heel vervelend en lastig. We zaten er goed in vanaf moment één en je komt twee keer goed op voorsprong. Dan krijg je vlak voor rust de 2-2 tegen en krijgt het stadion een boost. Na rust ligt hij er na drie minuten alweer in en loop je achter de feiten aan. Dan gaan zij nog meer inzakken, krijgen we een paar goede kansen, maar het was niet genoeg. We moeten leren van de momenten vlak voor en na de rust."

Stengs gaf vervolgens aan dat Atlético verdedigend speelde, maar wel uiterst effectief was: "Ik denk dat we redelijk goed ons spel hebben kunnen spelen. Het was alleen niet genoeg en dat is vervelend. We hadden wel verwacht dat zij ver zouden terugzakken en zouden loeren op de counter. Dan moet je rustig blijven en zuiver aan de bal zijn en dat waren we. Die paar keer dat Atlético eruit kwam waren ze alleen wel heel effectief."

Tot slot ging Stengs in op de massaal aanwezige steun van 3.500 Feyenoorders: "Het is fantastisch dat de supporters zo achter ons staan. Dat voel ik iedere wedstrijd. Ook nu hoorde je ze duidelijk aanwezig zijn en hoorde je de supporters van Atlético eigenlijk niet. Je wilt ze dan graag wat teruggeven, maar helaas hebben we niet kunnen winnen."
Discussieer mee op de forums


Tags

stengs atletico effectief counter inzakken loeren slot teruggeven terugzakken vatte zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment