Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Je bent nu vooral teleurgesteld'

5 oktober 2023 13:55

Na afloop van de wedstrijd Atlético Madrid - Feyenoord overheerste de teleurstelling bij Feyenoord-coach Arne Slot. De oefenmeester zag zijn ploeg grote delen van de wedstrijd goed spelen, maar zag ook dat ze uiteindelijk geen resultaat mee konden nemen naar Rotterdam. Bij Rijnmond gaf Slot commentaar:

"Je bent nu vooral teleurgesteld omdat je geen resultaat meeneemt. Omdat het maar om zes wedstrijden gaat, is het resultaat extra belangrijk. Als we volgende week in het interlandweekend zitten en ik de wedstrijd nog eens terugkijk, zal ik vast dingen zien waar ik vrolijk van wordt."

Over het vertoonde spel was Slot dan ook tevreden: "Aan de bal en zonder de bal hebben we ons eigen spel kunnen spelen. Tegen Ajax was dat in de beginfase niet zo, dus dat hebben we goed gedaan. We hebben zo goed als niks weggegeven en veel kansen gehad, maar in voetbal gaat het uiteindelijk altijd om het resultaat. Dan moet je in een wedstrijd als deze resultaat halen en dat hebben we niet gedaan."

Slot had een basisplaats ingeruimd voor Ueda en Zerrouki, en over deze spelers zei hij het volgende: "Ayase maakte een geweldige loopactie en maakte met een beetje mazzel uiteindelijk de 0-1. Je zag wel dat door zijn weinige speeltijd in combinatie met de hoge intensiteit, er soms wat ballen van zijn voet afsprongen. Na de wedstrijd zat hij er doorheen. Ramiz heeft goed gespeeld, zeker aan de bal."




Tags

slot arne afsprongen atletico ayase beginfase ingeruimd intensiteit interlandweekend madrid mazzel oefenmeester overheerste ramiz rijnmond ueda vrolijk zerrouki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave