Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramiz Zerrouki: 'We hebben lef getoond en als ploeg gevochten'

4 oktober 2023 21:12

Feyenoord heeft woensdagavond een 3-2 nederlaag geleden bij Atlético Madrid. Het kwam twee keer op voorsprong, maar uiteindelijk moest het zich toch gewonnen geven. Bij Feyenoord begon Ramiz Zerrouki in de basis en hij verscheen na afloop van de wedstrijd bij de camera van RTL7.

"Dit was eigenlijk één van de topavonden. Als je zo kunt spelen bij Atlético en in balbezit de betere ploeg bent, is dat bijzonder. Maar je geeft de doelpunten op cruciale momenten weg, dat is frustrerend. Je krijgt 4 of 5 kansen tegen, waarvan er 3 in gaan. Dan sta je uiteindelijk met lege handen. We hebben als ploeg gevochten en met lef gevoetbald. Maar je ziet maar weer wat voor een ploeg Atlético is, aan weinig kansjes hebben zij genoeg."

Zerrouki begon, in tegenstelling tot de afgelopen wedstrijden, in de basis. Daarover zei hij het volgende: "Het was een kleine verrassing. De afgelopen weken heb ik niet gespeeld, maar ik voel wel het vertrouwen. Ik was natuurlijk blij met de beslissing van de trainer. Ik heb mijn best gedaan en alles gegeven voor het team. Het liep denk ik wel goed, maar aan het einde heb je daar niets aan. Als je kijkt hoe we hebben gespeeld, kunnen we er wel vertrouwen uit halen, maar er is nog genoeg om aan te werken om te kunnen overleven in de Champions League."




Discussieer mee op de forums


Tags

zerrouki atletico ramiz kansjes madrid topavonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda