Transparent
Inloggen
Sluiten

Voor Feyenoord wacht fraaie krachtmeting tegen Europese topclub

3 oktober 2023 09:54

Voor Feyenoord staat er woensdagavond een belangrijke wedstrijd op het programma als in de Champions League de lastige uitwedstrijd tegen Atlético Madrid op het programma staat. De Spaanse topclub staat in de eigen competitie op een vierde plaats en wist vorige week in eigen huis nog te winnen van Real Madrid.

Feyenoord speelde nog nooit eerder een officiële wedstrijd tegen Atletico Madrid. In totaal speelde het wel acht uitwedstrijden tegen een andere Spaanse club. Met twee zeges, één gelijkspel en vijf nederlagen valt die balans niet goed uit. Alleen van Espanyol werd tweemaal gewonnen.

De selectie van Atletico Madrid kent ook een speler met een verleden in de Eredivisie omdat Memphis Depay een van de aanvallers is. De international van het Nederlands elftal zal vanwege een blessure echter niet inzetbaar zijn.




Tags

madrid atletico fraaie krachtmeting depay eredivisie espanyol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda