Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We hebben negentig minuten complete controle en dominantie gehad'

30 september 2023 22:37

Arne Slot was in gesprek met ESPN zeer tevreden over de wedstrijd van Feyenoord. "Ik denk niet dat ik als trainer van Feyenoord zo rustig heb kunnen zitten. We hebben negentig minuten complete controle en dominantie gehad", aldus Slot. "Het was in de eerste helft geen kansenfestijn, maar ik heb wel heel veel mooie combinaties gezien. Ik was best tevreden, maar de tweede helft vond ik nog wel beter."

De trainer had ook wel een logische verklaring waarom het na rust beter ging. "De tegenstander was vermoeider omdat ze in de eerste helft al steeds achter ons aan moesten lopen", zo gaf hij aan. "Waar je naar voren kan, moet je naar voren gaan. Maar dat moet niet geforceerd gaan. We waren de eerste helft niet te geduldig, maar vanuit het vele balverlies heb je natuurlijk liever meer kansen."

Slot kreeg de opmerking dat Ayase Ueda tegen Atletico Madrid niet in de basis zal staan omdat hij weinig gespeeld heeft. "Nou die aanname zou ik niet willen doen", zei hij daarover. "Lekkerder zou het natuurlijk zijn als hij meer wedstrijdminuten had gemaakt, maar mede door zijn blessure en we deze week niet konden oefenen is dat niet gelukt."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne dominantie atletico ayase balverlies combinaties espn geforceerd kansenfestijn lekkerder madrid ueda vermoeider

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda