Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'Het was lastig omdat Go Ahead het heel goed deed'

30 september 2023 22:14

In gesprek met ESPN kreeg Gernot Trauner de vraag wat het verschil was tussen de eerste en de tweede helft. "Ook in de eerste helft begonnen we gewoon goed. Het was alleen lastig vandaag, omdat Go Ahead het heel goed deed", aldus Trauner. "Hun tactiek was heel goed. Ze hielden het in het centrum dicht, dus we moesten er omheen spelen. Daardoor kwamen we niet tot veel kansen, maar controleerden we de wedstrijden. In de tweede helft kwamen er wel meer kansen."

Gevraagd werd aan de aanvoerder hoe het kan dat hij altijd achterin op de juiste plek staat. "Natuurlijk zie ik niet alles, maar ik probeer altijd klaar te zijn voor de lange bal en voor wat er komen gaat", zo gaf hij aan. "We bereiden ons daarop voor. We kijken ook naar beelden van de aanvallers om te kijken hoe ze bewegen en dan proberen we daar op het juiste moment te zijn."

Ook kreeg Trauner de vraag of Feyenoord klaar is voor Atlético Madrid. "Als je naar de resultaten van de laatste weken kijkt zijn we er zeker klaar voor", zei hij daarover. "We kijken daar erg naar uit. Nu moeten de tijd nemen om te herstellen en zorgen dat we woensdag weer klaar zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot atletico controleerden espn madrid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda