Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Het kan nu ook over onze prestaties gaan en niet alleen over wat er zondag gebeurde'

27 september 2023 15:58

In gesprek met ESPN was Arne Slot vol lof over zijn ploeg. "We hebben een geweldige prestatie geleverd op het gebied van persoonlijkheid en verdedigende organisatie. Dat is de reden waarom we nu voor de tweede keer op rij in de ArenA winnen", aldus Slot. "Zondag stonden we met 0-3 voor en het gevoel hebt dat je gaat winnen. Dan leeft heel sterk het gevoel dat ons iets schitterends is afgepakt. Er stonden bij terugkomst 3000 of 4000 supporters on toe te juichen, maar ik had toen nog heel erg het idee dat we nog terug moesten en dat bleek."

Slot ging verder: "Dan is het des te fijner als je dan zo speelt en ook de tweede keer weer wint dat het ook over onze prestaties kan gaan. Daar heb ik de jongens ook voor gecomplimenteerd. Dat het niet alleen meer gaat over wat er afgelopen zondag is gebeurd."

Gevraagd werd of de wedstrijd tegen Ajax de beste uitwedstrijd van Feyenoord onder Slot was. "Nee, zeker niet. We zijn niet negentig minuten constant aan de bal geweest", zei hij daarover. "Het is volgens mij niet eerder voorgekomen dat Feyenoord met zulke cijfers wint in de ArenA. Dat is wel bijzonder. Je neemt de weerstand ook altijd mee. Als je kijkt naar de expected goals van Ajax is het ook indrukwekkend dat je ze in Amsterdam op zo'n lage waarde kunt houden. Qua resultaat komt hij zeker in de top drie, maar qua spel zeker niet qua beste wedstrijden."
Tags

slot arne arena afgepakt espn gecomplimenteerd schitterends voorgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne atletico dreiging dtk eredivisie flank gimenez gio ivanusec langszij lazio middenveldert minteh miskoop nieuwkoop paixao sauer slot socrates stengs twente ueda volendam wehave wieffer wilders willykment yoda zerrouki