Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'Voor mij voelt het als twee overwinningen'

27 september 2023 15:40

Santiago Gimenez gaf in gesprek met ESPN aan dat hij geen moment getwijfeld heeft of het nog mis kon gaan voor Feyenoord. "Nee, ik ken mijn ploeg en mijn teamgenoten. We hebben hier hard voor gewerkt en iedereen was volledig gefocust. Daarom had ik geen enkele twijfel voor vandaag", aldus Gimenez. "Ik ben erg trots op de ploeg. We hebben de overwinning zeker verdiend. We hebben heel goed gespeeld. Voor mij voelt het ook als twee overwinningen."

De spits was vol lof over de kwaliteiten van Arne Slot. "Hij weet vooraf al wat er in de wedstrijden gaat gebeuren. Wij geloven volledig in hem. Al het werk wat wij doen, doen we met het doel om dat te vertalen naar de wedstrijd", zo gaf hij aan. "Natuurlijk maakt hij ook fouten. Arne is ook een mens. Maar vandaag heeft hij geen fout gemaakt."

Gevraagd werd aan Gimenez op welke punten hij verbeterd is sinds hij naar Feyenoord is gekomen. "Echt op alle punten. Afmaken, kracht, slimheid aan de bal, fysiek, ook conditioneel", zei hij daarover. "Ook mijn sprints op diepe ballen. Dat was bij Cruz Azul al mijn sterkste punt, maar dat heb ik hier geperfectioneerd. Met alle faciliteiten op de club word ik iedere dag nog beter. Ik heb nu een hattrick gemaakt en een assist gegeven, maar daar moet ik de staf en alle spelers voor bedanken."
Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago arne azul conditioneel cruz espn geperfectioneerd hattrick slimheid slot sprints vertalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen bijbehorend bijschakelt depay dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave