Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'We hebben het op de juiste manier afgemaakt'

27 september 2023 15:30

In gesprek met ESPN was Gernot Trauner blij met de overwinning tegen Ajax. "De complimenten voor het team. Zeker na wat er zondag gebeurd is en hoe we vandaag hier weer verschenen", aldus Trauner. "We waren vol gefocust en hebben het op de juiste manier afgemaakt."

Voor beide ploegen was het zondag lastig. "We moesten veel wachten. Weer naar binnen en naar buiten. De focus houden en opnieuw een warming-up. Dat is niet makkelijk", zo gaf hij aan. "We moesten de beslissing accepteren en hebben de juiste mentaliteit getoond. Het lijkt me dat wij deze overwinning verdiend hebben."

Trauner vond dat de KNVB uiteindelijk een terechte keuze had gemaakt. "Een perfecte beslissing was er niet, maar dit was wel de beste keuze", zei hij daarover. "We hebben de wedstrijd afgemaakt. Het is altijd het beste om dat over 90 minuten te doen. We hebben de situatie moeten accepteren, maar hebben de juiste manier gevonden om klaar te zijn voor vandaag."
Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot espn knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne atletico dreiging dtk eredivisie flank gimenez gio ivanusec langszij lazio middenveldert minteh miskoop nieuwkoop paixao sauer slot socrates stengs twente ueda volendam wehave wieffer wilders willykment yoda zerrouki