Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord loopt met speels gemak uit naar 0-4 zege in Klassieker

27 september 2023 14:39
Foto: Pro Shots

Feyenoord loopt met speels gemak uit naar 0-4 zege in Klassieker; image source: Pro Shots

Feyenoord is tijdens het restant van de Klassieker uitgelopen naar een 0-4 overwinning. In Amsterdam liep de ploeg van Arne Slot met de spreekwoordelijke twee vingers in de neus verder uit omdat Santiago Gimenez nogmaals tot scoren kwam.

Met de 0-3 tussenstand van afgelopen zondag op het scorebord en nog 35 minuten te gaan besloten beide trainers om meteen een wissel door te voeren. Arne Slot bracht Ramiz Zerrouki binnen de lijnen voor Yankuba Minteh omdat Ajax meteen vol op de aanval ging spelen.

Dat zorgde ervoor dat de gatenkaas aan Amsterdamse zijde nog groter werd dan al het geval was. Na 14 seconden spelen volgde de eerste kans al en drie minuten na de hervatting had Gimenez zijn derde treffer van de wedstrijd tegen de touwen liggen.

Feyenoord was vanaf de eerste seconde heer en meester en speelde de bal rond alsof het bezig was met een rondo op de training. Het verspeelde dan ook 0,0 energie en Slot kreeg alle ruimte om vier spelers nog extra rust te gunnen.

In de laatste minuut kreeg Feyenoord nog wel een grote kans, maar bij de tweede paal werd de bal net gemist. Zelf kreeg het geen enkele kans tegen zodat Feyenoord met speels gemak uitliep naar een 0-4 overwinning.




Discussieer mee op de forums


Tags

gemak klassieker slot speels arne gimenez gatenkaas gunnen heer minteh ramiz rondo santiago seconden uitliep verspeelde yankuba zerrouki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda