Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord dringt aan op reglementaire zege'

25 september 2023 00:26 - Mikos Gouka
Foto: Pro Shots

"Feyenoord dringt aan op reglementaire zege"; image source: Pro Shots

Als het aan de directie van Feyenoord ligt, wint de ploeg de Klassieker reglementair met 0-3. Dat meldt clubwatcher Mikos Gouka. De clubleiding zou bij de KNVB hebben aangedrongen voor deze optie. Ajax is het hier echter niet mee eens. Volgens de regels van de voetbalbond zou het duel binnen 72 uur moeten worden uitgespeeld, maar dat lijkt een probleem.

Het is nu aan het competitiebestuur om te bepalen wat er gaat gebeuren met de wedstrijd.




Tags

dringt reglementaire competitiebestuur gouka klassieker knvb reglementair

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
dan is er voor Ajax maar 1 optie en dat is een verlies van 4 - 0 en gewoon 10 punten in mindering, omdat het niet draait wil het niet zeggen dat supportus ervoor kunnen zorgen dat de wedstrijd maar uitgesteld gaat worden met de hoop dat ze misschien dan wel beter voetballen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda