Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik ben nooit bezig met de favorietenrol'

23 september 2023 08:25

Op de persconferentie van vrijdag gaf Arne Slot aan niet bezig te zijn met de favorietenrol van Feyenoord. "Ik weet als geen ander dat wedstrijden nooit worden gewonnen door een favorietenrol", aldus Slot. "Als je kijkt naar Ajax zie je ook dat een verdediger die onder de bal doorgaat en een schitterend ingestuurde standaardsituatie je ook heel veel kan opleveren. Wedstrijden worden totaal niet beslist vanuit favorietenrollen."

Ongeacht de vorm van Ajax zal dit volgens Slot altijd een van de moeilijkste uitwedstrijden zijn. "Ik denk ook niet dat ik je wat nieuws vertel dat we er in achttien jaar één keer gewonnen hebben. Wij gaan met veel vertrouwen daar naartoe omdat we al vier wedstrijden op rij gewonnen hebben", zo gaf hij aan.

Maurice Steijn gaf eerder aan genoegen te kunnen nemen met een gelijkspelen indien er niet meer inzit. Slot kan dat niet. "Wij spelen altijd om te winnen en proberen altijd zelf de overwinning op te halen, niet te kijken en te wachten of we ergens nog een keer kunnen prikken", zei hij daarover. "Dat zullen we zondag ook weer op onze eigen manier gaan trachten. We hebben wel met een tegenstander te maken die er ook wat tegenover wil zetten en, zoals ik wel vaker gezegd heb, over meer dan voldoende kwaliteiten beschikt."




Tags

slot favorietenrol arne favorietenrollen gelijkspelen ingestuurde inzit maurice prikken standaardsituatie steijn trachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda