Transparent
Inloggen
Sluiten

Schreuder: richten op spel niet op punten

21 september 2003 15:53

Alfred Schreuder wilde niet weten van paniek na de nederlaag tegen PSV. "We moeten nu niet kijken naar de stand. We gaan steeds beter voetballen. Dat is het belangrijkste, daar staat of valt alles mee. Dan komt het vanzelf goed. We kwamen op een heel lullig manier 1-0 achter. Daarna werd het via een mooie aanval 1-1 en hadden wij het beste van het spel. We probeerden heel aggressief te spelen. We moeten alleen uitkijken daarom niet te snel met zijn allesn voor de bal te gaan, zoals bij de eerste goal. Na de 3-1 was het gebeurt en was PSV wel sterker. Op zich ziet het er bij ons goed uit voor de toekomst. Voor nu moeten we proberen zo min mogelijk fouten te maken".




Tags

schreuder aggressief alfred allesn paniek uitkijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.513 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment