Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Als klein kind keek je hiernaar en nu sta je er zelf'

20 september 2023 00:08

In gesprek met RTL 7 had Quilindschy Hartman genoten van zijn debuut in de Champions League. "Het was mooi en natuurlijk bijzonder. Als klein kind keek je hiernaar en nu sta je er zelf", aldus Hartman. "Het was een hele mooie avond en het smaakt naar meer. Twee jaar geleden speelde ik nog in de Onder 21 en nu sta ik in de Champions League in een volle Kuip. Daar kun je alleen maar van genieten."

Volgens Hartman begon Feyenoord nog zenuwachtig aan de wedstrijd. "Als ik voor mezelf spreek had ik een beetje onderschat hoe snel ze op je voet zijn. Dat is wel anders dan in Nederland", zo gaf hij aan. "In de tweede helft konden we het wat meer van ons afgooien en hielp het natuurlijk ook een beetje mee dat we tegen tien en daarna tegen negen man kwamen. Uiteindelijk werd het daardoor nog een relatief makkelijke overwinning."

Gevraagd werd wat er in de rust werd gezegd omdat het in de tweede helft beter ging. "De trainer zei ook dat we onder de indruk waren en we dat een beetje los moesten laten. We deden het zonder de bal goed, maar aan de bal moesten we meer rust nemen. Dat ging na de rust wel beter", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

hartman hiernaar kind quilindschy afgooien kuip nederland smaakt zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.714 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico bbb cda doodlopende excelsior geertruida gimenez ivanusec kabinet madrid minteh nederland nieuwkoop nsc paixao polarisatie pvda pvv read sauer slot stengs timber timmermans trauner ueda vvd wilders willykment