Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Celtic moet je anders inschatten dan Rangers'

18 september 2023 15:42

Op de persconferentie van maandag gaf Arne Slot aan dat hij het niveau van Celtic en Rangers FC, die in de voorrondes werden verslagen door PSV, niet met elkaar zijn te vergelijken. "Celtic heeft in de laatste zes ontmoetingen maar één keer van ze verloren en is in de afgelopen tien jaar negen keer kampioen geworden", aldus Slot. "Ze zijn de laatste tien jaar gewoon een veel betere club geweest dan Rangers, al zal ik de Rangers-fans nu een beetje beledigen. Als je kijkt naar de prestaties, moet je ze denk ik anders inschatten dan Rangers."

De trainer van Feyenoord vindt Celtic een zeer goede ploeg. "Ze spelen gestructureerd. Celtic heeft veel Aziatische invloeden en er zijn de nodige gevaren. Ze hebben een goede snelle spits, ook de linksbuiten steekt er bovenuit", zo geeft hij aan "Ik hou ook van hun middenveld en de stijl. Ze spelen goed en verzorgd. Postecoglu is daarmee begonnen en Rodgers gaat ermee verder. Celtic is naast ons de enige kampioen in de groep, daar moet je respect voor hebben."
Tags

celtic rangers slot arne inschatten beledigen gestructureerd gevaren linksbuiten postecoglu rodgers stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer