Transparent
Inloggen
Sluiten

Luka Ivanušec: 'Ik moet de fans bedanken voor hun steun'

17 september 2023 00:11

Luka Ivanušec was in gesprek met ESPN blij met zijn doelpunt tegen Heerenveen. "Die goal heeft het team geholpen om de wedstrijd te winnen. Ik ben blij dat we met 6-1 hebben gewonnen, dat is een heel mooi resultaat."

De Kroaat was erg blij met zijn doelpunt. "Het is mijn eerste doelpunt in ons stadion. Daar ben ik heel blij mee", zo gaf hij aan. "Via de binnenkant ging hij er in. Hij was perfect. Daar ben ik blij mee."

Ivanušec had ook genoten van de sfeer in het stadion. "Dat was ook perfect. Ik hoop dat dinsdag ook weer mee te maken, maar ik weet dat dat wel goed zal komen", zei hij daarover. "Ik moet de fans bedanken voor hun steun. Ik hou ervan om hier te zijn en ik hou van die sfeer. Het was geweldig."




Discussieer mee op de forums


Tags

ivanusec luka binnenkant espn heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda