Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB brengt wijzigingen aan in speelschema

11 september 2023 16:46 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB brengt wijzigingen aan in speelschema; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat twee wedstrijden van Feyenoord worden verplaatst. De Europees spelende clubs hebben de mogelijkheid om wedstrijden uit te kunnen stellen om beter te kunnen herstellen van de internationale wedstrijden of om zich juist beter kunnen voorbereiden op deze duels en ook Feyenoord heeft van die mogelijkheid gebruik gemaakt.

De thuiswedstrijd tegen Vitesse zal op een later tijdstip worden gespeeld. Deze stond gepland voor zaterdag 21 oktober om 16:30 uur, maar dit zal nu om 21:00 uur beginnen.

Ook de thuiswedstrijd tegen FC Volendam op donderdag 7 december gaat om 21:00 uur beginnen. Deze stond aanvankelijk gepland voor 20:00 uur als aftrap.

Meer op KNVB.nl
Tags

knvb speelschema aftrap vitesse volendam voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.182 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat cambuur competitief crescendo dichterbij eagles emmen eredivisie gimenez groningen heerenveen iemands kern kkd madrid middenveldert minteh paixao persie praag rvc slot steijn stengs uefa wehave willykment wonderen yoda