Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Dennis te Kloese in executive board ECA

7 september 2023 12:36 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Dennis te Kloese in executive board ECA</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord bevestigd dat Dennis te Kloese is benoemd in de executive board van de European Club Association, de grootste en belangrijkste organisatie van voetbalclubs in Europa. Nederland had geen vertegenwoordiger meer nadat Edwin van der Sar in mei van dit jaar opstapte bij Ajax, maar heeft nu binnen de ECA weer een stem gekregen.

Te Kloese is door het bestuur van de ECA zelf rechtstreeks benanderd. Uiteraard zal hij dit gaan combineren met zijn werkzaamheden bij Feyenoord.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kloese executive association benanderd bestuur nederland opstapte sar vertegenwoordiger voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Voor exposure is het van belang dat Feyenoord zich ook presenteert. Dit kan van invloed zijn op de mogelijke verzachtingen in het uitdelen van boetes.
+2/-0

8 maanden geleden
Hij heeft dus nog wat tijd over lol, hij moet niet teveel nevenactiviteiten hebben want ook bij de Mexicaanse bond lijkt hij nog steeds contacten tehebben.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.483 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb