Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Stengs: 'Leuk om mijn eerste goal te maken'

3 september 2023 14:38

Met een doelpunt en een assist had Calvin Stengs een groot aandeel in de overwinning van Feyenoord op FC Utrecht. De middenvelder deed bij ESPN zijn verhaal.

"Ik hoop dat ik nu los ben. Het ging lekker vandaag en het is leuk om je eerste goal te kunnen maken en het team te helpen. Ik maak me niet zo snel druk om dingen, maar je wilt natuurlijk goed spelen. Daarvoor moet je leveren en dat heb ik de afgelopen twee wedstrijden wel gedaan. Hier moet ik mee doorgaan."

Stengs werd ook gevraagd naar Luka Ivanusec en de 0-1. Meer specifiek of hij de bal wel of niet aanraakte voordat deze bij Gimenez uit kwam: "Nee, ik heb hem niet geraakt. Ik had niet in de gaten dat Santi anders buitenspel had gestaan. In de rust zeiden we tegen elkaar dat we gas moesten geven en dan is het fijn dat Santi, met wat geluk, meteen die 1-3 maakt. Wat betreft Luka, zie je natuurlijk meteen dat hij kwaliteiten heeft. Hij had een mooie assist op mij en ik ben blij dat ik die aanval heb kunnen afronden met een goal."




Discussieer mee op de forums


Tags

stengs luka santi aanraakte afronden espn gimenez ivanusec utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.489 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida generaal gimenez hancko hartman kasperk kraaij liverpool medication onzekerheid post potter scouten sildenafil slot speelgoed timber voetbalprimeur wieffer yoda