Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Eigenlijk was het wel een makkelijke middag'

3 september 2023 14:31

Dankzij een 1-5 overwinning op FC Utrecht heeft Feyenoord opnieuw een flinke stap op de ranglijst gezet. Op de linkerflank begon aanwinst Luka Ivanusec meteen in de basis, met Quilindschy Hartman achter hem. De linksback stond na de wedstrijd voor de camera van ESPN en vertelde over de wedstrijd.

"We hadden constant druk op Utrecht en konden aanval na aanval opzetten. De restverdediging stond goed. Het was al met al een makkelijke middag. Ook na de 1-1 zijn we niet van slag geraakt en gewoon doorgegaan met goed voetballen. De seizoenstart leek misschien wat slecht door de uitslagen, maar het veldspel was niet slecht. We hebben nooit een paniekgevoel gehad."

Hartman heeft op de linkerflank een nieuwe partner in de Kroaat Luka Ivanusec. Hier ging hij op in: "Het is een goede speler die het spel snapt. We hebben pas één week samen getraind en ik voel al wel dat we elkaar goed aanvoelen. Je ziet vandaag ook dat hij in zijn eentje iets kan creëren met een actie of een pass. Dat is zeker een aanwinst voor ons."

Tenslotte werd Hartman gevraagd naar zijn oproep voor het Nederlands Elftal en zijn contractverlenging bij Feyenoord: "Het is de overtreffende trap van Jong Oranje. Ik ben hier benieuwd naar het niveau en naar de jongens. Toen de trainer het zei kreeg ik een lach op mijn gezicht en klapten de spelers voor me. Ik verwacht dat ik veel dingen ga leren en met wereldtoppers op het veld mag gaan staan. Ik ga goed kijken hoe zij alles aanpakken en ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik heb bij Feyenoord bijgetekend omdat ik voor mijn gevoel nog niet elke week uitblink. Ik vind dat ik pas een stap kan maken naar een grote competitie als ik elke week een uitblinker ben."




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy ivanusec linkerflank luka utrecht aanvoelen doorgegaan espn jong lach oranje paniekgevoel seizoenstart steentje uitblink wereldtoppers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda