Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'We zijn met veel zelfvertrouwen begonnen'

27 augustus 2023 21:14

In de competitiewedstrijd tegen Almere City keerde aanvoerder Gernot Trauner terug in de basisopstelling bij Feyenoord. De Oostenrijker speelde ruim een uur mee en stond direct na de wedstrijd ESPN te woord.

"Ik was niet nerveus, we keken juist uit naar deze wedstrijd. We zijn niet begonnen aan de competitie zoals we wilden, want zeker thuis wil je altijd winnen. Vandaag zijn we de wedstrijd zelfverzekerd begonnen en hebben we een verdiende overwinning geboekt. We hebben veel goed gedaan, maar niet alles. Daar kunnen we aan werken. Maar uiteindelijk zijn we tevreden met de overwinning."

Trauner lijkt geen last meer te hebben van zijn blessure. Hierover vertelde hij meer: "Vorige week speelde ik 45 minuten en vandaag ruim een uur. Dat bouwen we rustig op en het belangrijkste is dat ik het team op een goede manier kan helpen. Ik hoop dat ik samen met David kan blijven spelen. Ik vind het fijn om met hem te spelen in het centrum. Deze overwinning geeft ons vertrouwen, want we hebben goede doelpunten gemaakt, maar het moet nog steeds beter."




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot espn keken oostenrijker zelfverzekerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda