Transparent
Inloggen
Sluiten

Gjivai Zechiël: 'Het was geweldig, hier droom je van'

27 augustus 2023 21:08

Zondagmiddag heeft middenvelder Gjivai Zechiël zijn officiële debuut gemaakt voor Feyenoord. Tegen Almere City kreeg Zechiël ruim een kwartier speeltijd en na afloop gaf hij commentaar bij ESPN.

"Het was geweldig, een super mooi moment. Hier droom je van. Ik ben er dankbaar voor. Het was al super mooi om tegen Vilarreal minuten te mogen maken, maar vandaag was het een officiële wedstrijd. Dat is toch wat extra's. Ik was na afloop ook emotioneel, want ik heb veel dingen meegemaakt."

Vervolgens vroeg Hans Kraaij Jr. naar de sterke en zwakke punten van Zechiël: "Ik ben nu twee maanden bij het eerste en ben mee gegaan op het trainingskamp, wat al een mooie ervaring was. Ik leer van iedereen en probeer alles mee te nemen in wat ik doe, binnen en buiten het veld. Ik denk dat ik als speler altijd hoog in de energie zit, maar ook comfortabel ben aan de bal en creatief ben. In het fysieke gedeelte kan ik nog stappen maken, zodat ik meer duels kan gaan winnen. Daar zijn we wel mee bezig, ja."




Discussieer mee op de forums


Tags

zechiel gjivai creatief emotioneel espn hans kraaij trainingskamp vilarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda